FRANCIZĂ WASHSHOES

FRANCIZĂ WASHSHOES

Alatură-te familiei Wash Shoes

Dacă vrei să ai o afacere cu rezultate demonstrate, cu Franciza WASH SHOES ai asigurată infrastructura unei afaceri la cheie, cu un istoric bazat pe realitatea economica românească și continuu adaptată nevoilor clienților din România.

WASH SHOES este un business exclusiv românesc, cu peste 3 ani de activitate, început în plină pandemie care are creșteri financiare și operaționale de la an la an.

Să lucrezi în sistemul de franciză WASH SHOES înseamnă să te bucuri de un business sustenabil, precum și de suport și susținerea permanentă.

Descoperă avantajele noastre

BENEFICIILE FRANCIZEI WASHSHOES

Ce oferim daca accesezi o franciză WASH SHOES ?

Un plan bine pus la punct în ceea ce privește deschiderea afacerii. Oferim suport în ceea ce privește amenajarea de spațiu, suport tehnic, training-uri pentru viitori angajați, consultanță în gestionarea afacerii.

Beneficiezi de brand-ul WASH SHOES ceea ce înseamnă că beneficiezi de un nume deja cunoscut pe piață în ceea ce privește curățarea și recondiționarea de încălțăminte. Beneficiezi deja de clienți interni în funcție de orașul în care activezi pentru ca WASH SHOES primește zilnic comenzi din toată țara.

Oferim suport în deschiderea și gestionarea afacerii. Te poți dezvolta simplu și rapid pentru ca vei primi tot ceea ce ai nevoie din partea echipei WASH SHOES. Te bucuri de o reclamă continuă pe piață și de campanii speciale la deschiderea unei francize WASH SHOES.

Suntem furnizor propriu pentru business-ul nostru ceea ce înseamnă că beneficiezi produse de curățare, vopseluri și alte materiale consumabile la cel mai mic preț de pe piață, astfel ai costuri scăzute pentru producție și profit garantat.

CURĂȚARE ÎNCĂLȚĂMINTE

Pentru tine, într-o lume complexă, căutăm simplitatea.

Credem că esența adevărată a lucrurilor se găsește în simplitate, iar misiunea noastră este să te ajutăm să descoperi acea esență, fără zgomotul și agitația cotidiană. Pentru că, uneori, mai puțin înseamnă cu adevărat mai mult.