Încredinţarea articolelor către curăţătoria Washshoes reprezintă acceptul tuturor condiţiilor generale afişate atât în locație cât şi pe acestă pagină şi anume:

Curățătoria Washoes se angajează să realizeze articolelor încredinţate o curăţare atentă a articolelor primite, în conformitate cu metodele profesionale şi a înscrisurilor de pe eticheta de întreţinere. În cazul în care acestea lipsesc, firma este absolvită de orice răspundere, curățarea obiectului făcându-se pe răspunderea clientului.

Washshoes nu îşi asumă răspunderea pentru petele dificile ce nu pot fi îndepărtate în urma unor procese repetate de curăţare sau de deteriorarea sau decolorarea materialului în urma acestora.

Washshoes nu își asumă răspunderea pentru încălțămintea care este deja deteriorată in momentul in care a fost adusă la curățat.

În situatia în care clientul solicită curățarea articolelor într-un mod contrar opiniei specialiștilor firmei , curățarea se va face pe riscul clientului.

Washshoes iși rezervă dreptul de a refuza primirea articolelor în cazul în care aspectul indică prezența unor factori de infecție sau au un aspect respingător. In cazul acceptarii acestor produse, datorită faptului ca necesită atenție specială, prețul va fi stabilit cu clientul.

În cazul in care articolele predate își modifică forma sau se deteriorează din cauza unor defecte ascunse (defecțiuni provenite din insuficienta rezistență a coloranților, dezlipire etc.) firma este absolvită de răspundere.

Pentru pierderea sau distrugerea nasturilor, fermoarelor, a ornamentelor, desfacerea lipiturilor, confecțiilor, firma nu poate fi facută răspunzatoare.

Eventualele obiecții trebuie facute in momentul ridicării articolelor, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

În cazul in care produsul este curățat conform etichetei firmei producătoare și se deteriorează firma nu raspunde pentru daunele cauzate . Clientul se poate adresa unui expert tehnic neutru.

Articolele din piele naturală și blană naturală sau cele care conțin componente din aceste materiale se vor curăța pe răspunderea clientului. Pot apărea modificări de dimensiune, modificări de culoare accentuate, ruperi ale pielii etc.

Obiectele neridicate în termen de 30 de zile se consideră abandonate.

Conținutul prezentului document se poate schimba, fara a fi necesară o informare prealabilă.